Cum WordPress abilitează organizațiile de servicii sociale

WordPress există de peste 10 ani și este un sistem de gestionare a conținutului pentru site-uri web și bloguri. Un număr mare de organizații sociale și organizații non-profit utilizează WordPress pentru a-și stabili prezența online. Acest articol explică de ce WordPress este alegerea preferată pentru majoritatea ONG-urilor, grupurilor non-profit și serviciilor sociale.

Este gratuit și rapid

Principalul punct plus al WordPress este că este open source și este gratuit. Fără taxe de licență, fără taxe de actualizare, fără costuri ascunse și fără comisioane de plătit. Acest lucru ar putea economisi până la 500 USD pe an pentru o organizație mică sau mijlocie.

WordPress ajută, de asemenea, la economisirea costurilor angajării unui designer sau programator, oferind o multitudine de teme gratuite și șabloane de proiectare care pot fi încorporate pe site-ul dvs. într-o clipită. Multe site-uri web oferă teme gratuite, special concepute pentru organizații non-profit. Cea mai bună parte despre WordPress este că este foarte rapid de instalat și configurat. Puteți obține un site web complet în câteva ore fără ajutorul unui designer sau programator.

Facilitarea donațiilor și consolidarea veniturilor

Majoritatea organizațiilor de servicii sociale se bazează pe donații sau au un model de venituri pentru obținerea de venituri suplimentare. WordPress permite integrarea simplă a Gateway-urilor de plăți, care vor gestiona donațiile prin card sau bancă sau prin transfer online. WordPress are numeroase pluginuri pentru PayPal, Stripe, 2CO și multe altele. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele de conectare ale organizației dvs. pentru a începe să primiți donații. Pluginurile de comerț electronic permit, de asemenea, ONG-urilor să își vândă produsele online și să anunțe lumea cum pot contribui la schimbarea.

Pluginurile îl fac simplu

WordPress permite chiar și unui profan să adauge funcționalități suplimentare site-ului său web, folosind pluginuri. Pluginurile permit integrarea rapidă și simplă a aplicațiilor gata făcute care îndeplinesc diferite funcții pentru a spori utilitatea site-ului web. Cu o instalare cu un singur clic, puteți adăuga o serie de caracteristici, cum ar fi Instrumente de statistici, pluginuri de plată, galerii video, playere audio și butoane de rețea socială pe site-ul dvs. web existent, fără a cunoaște un pic de programare sau dezvoltare de software.

Implică comunitatea

Configurarea sondajelor online, formularele de feedback, sondajele și alte instrumente interactive vă vor permite să vă conectați mai bine cu comunitatea și grupul țintă. WordPress facilitează diseminarea informațiilor și permite ca acestea să fie făcute publice într-un mod controlat și ușor de administrat. Aceste modalități subtile de a vă face cunoscută cauza pot contribui la obținerea unor donatori, guverne și societate care să vă înțeleagă nevoile și să vă aprecieze munca.

Prezintă-ți munca

WordPress le permite organizațiilor sociale să își prezinte munca prin imagini, clipuri audio și prezentări video, permițând astfel donatorilor să vadă cum sunt cheltuiți banii lor și să evalueze eficacitatea carității lor. Prezentarea muncii aduce, de asemenea, aceste organizații în centrul atenției și le permite să fie recunoscute, apreciate și chiar sprijinite de guverne, organizații internaționale și țări străine, care altfel ar putea să nu fie conștiente de munca bună realizată. Publicitatea lucrării poate aduce, de asemenea, numeroase premii și distincții organizației, ceea ce poate duce la acreditare și certificare de către agențiile internaționale. Mulți câștigători recenți ai premiului Nobel pentru pace ar fi trecut neobservați fără a-și promova cauza printr-un site web.

WordPress poate visul unei ONG-uri devine realitate, mai ales cu costul de pornire extrem de redus și cu siguranță costul de întreținere recurent accesibil.

Deveniți Reseller de Gazduire Web cu Planurile de Gazduire Nelimitate a Resellerilor de la HostingXtreme . Toate prețurile noastre de găzduire web sunt raport calitate-preț și cele mai bune din industrie. Pentru a afla mai multe, vizitați site-ul nostru web.

Citește și Elaborarea unui plan de păstrare a angajaților pentru lucrătorii din serviciile sociale

0 likes
Prev post: Programul de asistență socială corporativăNext post: Elaborarea unui plan de păstrare a angajaților pentru lucrătorii din serviciile sociale

Related posts